Mozzart Промо

Календар на промоции во Kazzino Mozzart 💎

Дознајте зошто новото Kazzino Mozzart спроти Триумфална капија е омиленото место за забава и местото со најголеми добивки и џекпотови во градот! Подготвивме и специјални промоции за Вас, Ве очекуваме! 💎🎰🍀

ВТОРНИК: HAPPY HOUR JACKPOT 🎉
Загарантиран JACKPOT на секој час од 20:00 до 01:00ч.
20:00 – 21:00 – 2.000 MKD
21:00 – 22:00 – 3.000 MKD
22:00 – 23:00 – 4.000 MKD
23:00 – 01:00 – 6.000 MKD

СРЕДА: LADIES NIGHT 💃
За сите наши дами од 20:00 до 23:00ч. ПОДАРОК ВАУЧЕР од 300 MKD + пијалок

ПЕТОК: AFTERWORK PARTY & FRIDAY MOZZART JACKPOT 💰
Добијте БОНУС ВАУЧЕР од 200 MKD со уплата од 500 MKD од 17:00 до 20:00ч.
+3.000 MKD JACKPOT од 20:00 до 22:00ч.

САБОТА: COUPLES NIGHT 🎰🎉🎲
100% БОНУС од 20:00 до 23:00ч.
Со вкупна уплата од 500 MKD секој пар добива по еден ВАУЧЕР од 250 MKD + пијалок

Дојди, види и освој

#kazzinomozzart

Додај коментар