Mozzart Промо

Mилионер Џекпот на уплатно место Скопје – Црниче

Овој викенд наш редовен играч стана милионер!
Неговата забава во уплатното место Скопје – Црниче го направи побогат за 1.442.229,00 денари🎉
 Честитки до играчот за освоениот 🎯Милионер Џекпот🎯 ! 👏🏼👏🏼👏🏼

No photo description available.

Додај коментар