Mozzart Промо

Mozzart промо караван во Охрид

☀️ Моzzart летниот караван доаѓа да Ве освежи за време на викендите во Охрид ❗️
Ве покануваме да се дружиме заедно на плажа, шеталиште или пред нашите уплатни места.
Очекувајте бројни изненадувања! На нашите уплатни места завртете го 🎯 тркалото на среќата🎯 и добијте подароци🎁

➡️ Петок (24.07)
20:00 – 23:00 ч. – промоции на шеталиште

➡️ Сабота (25.07)
11:00 – 13:00 ч. – промоција на уплатни места Охрид 5 и Охрид 3
11:00 – 15:00 ч. – промоција на плажите Градиште и Golden Beach
20:00 – 23:00 ч. – промоции на шеталиште

➡️ Недела (26.07)
11:00 – 13:00 ч. – промоција на уплатните места Охрид 1 и Охрид 2
11:00 – 15:00 – промоција на плажите Градиште и Golden Beach

Додај коментар