Mozzart Промо

Летниот промо караван викендов прошета низ Охрид

Нашиот ☀️ MOZZART летен караван ☀️ викендов го посети Охрид, се дружевме со нашите играчи и посетители, а беа поделени и многу подароци. Се прошетавме низ охридските плажи и шеталиштето, а пред нашите уплатни места играчите со секој уплатен тикет можеа да го завртат 🎯 тркалото на среќата🎯 и да добијат различни подароци.

Следете нè и бидете во тек, се гледаме на истите локации во Охрид и следните викенди!

Донеси одлука, Моzzart.

 

Додај коментар