Mozzart Промо

Нов Милионер Џекпот на уплатно место Кавадарци-2!

Нов Џекпот, нов Mozzart-oв милионер❗️

Освоен 🎯 Милионер Џекпот 🎯 во износ од 1.626.661,00 денари на нашето уплатно место Кавадарци 2.

Честитки до добитникот! 👏👏👏

Сите знаат каде ВЛТ апаратите најмногу даваат.

Донеси одлука, Mozzart.

Додај коментар