Mozzart Промо

Добиј Samsung A71 – Наградна игра на уплатните места во Охрид

Локална наградна игра на нашите уплатни места во Охрид!

Од 29 јули до 28 август, собери фискални сметки од уплатени тикети во вкупен износ од 500 денари и стани среќен добитник на Samsung A71.

Во секое уплатно место се одвива засебна наградна игра, па така имаш пет можности да освоиш награда на некое од нашите пет уплатни места.

Собери фискални сметки од уплатени тикети во износ од 500 денари, побарај од операторот на тоа уплатно место коверт и стави ги фискалните сметки заедно со твоите лични податоци (име, презиме, адреса и телефонски број за контакт). Затворениот коверт остави го во поставената кутија на уплатното место од каде што се издадени фискалните сметки.

Без разлика дали си турист кој ужива во Охрид за време на летните денови или си редовен играч во некое од уплатните места таму, испробај ја среќата, учествувај во играта и стани потенцијален добитник на наградата.

Извлекувањето на добитниците ќе се одржи на 29 и 30 август на уплатните места, каде што по случаен избор ќе се извлечат ковертите на среќните добитници.

Фискалните сметки издадени за уплатени тикети во едно од наведените уплатни места може да учествуваат во наградната игра само на тоа уплатно место каде се издадени. Ковертот кој содржи фискални сметки за уплатени тикети на друго уплатно место различно од уплатното место каде коверот е оставен не се зема во предвид и не учествува во наградната игра. Ковертот кој не содржи лични податоци за учесникот во наградната игра не се зема во предвид. Еден учесник може да учествува во наградната игра со неограничен број на коверти.

Прочитајте ги целосните ПРАВИЛА НА НАГРАДНАТА ИГРА овде.

Додај коментар