Mozzart Промо

Нов Милионер Џекпот на уплатно место Кочани-4

Освоен Милионер Џекпот на ВЛТ апарати во износ од 1.332.499,00 денари на нашето уплатно место Кочани-4.
Честитки до добитникот! 👏👏👏

Додај коментар