Mozzart Промо

Летен промо караван во Охрид (31.07 – 02.08)

☀️ Моzzart летниот караван ☀️ продолжува да Ве освежува и овој викенд во Охрид!

Ве покануваме да се дружиме заедно на плажа, шеталиште или пред нашите уплатни места.

Очекувајте бројни изненадувања! На нашите уплатни места завртете го тркалото на среќата и добијте подароци.

 

– Петок (31.07)

19:00 – 21:00 ч. – промоција на уплатни места Охрид 1 и Охрид 2

20:00 – 23:00 ч. – промоции на шеталиште

 

– Сабота (01.08)

11:00 – 15:00 ч. – промоција на плажите Градиште и Golden Beach

19:00 – 21:00 ч. – промоција на уплатни места Охрид 4 и Охрид 5

20:00 – 23:00 ч. – промоции на шеталиште

 

– Недела (02.08)

11:00 – 15:00 ч. – промоција на плажите Градиште и Golden Beach

Додај коментар