Mozzart Промо

Погоди најголем број натпревари – освој електричен тротинет Xiaomi!

Од 04 август до 14 септември
ИГРАЈ ОНЛАЈН ВО MOZZART!
Погоди најголем број натпревари и освој електричен тротинет Xiaomi!

✅ 6 етапи

✅ 6 електрични тротинети

✅ 6 шанси за подарок

Во натпреварот учествуваат само онлајн е-тикетите уплатени преку веб апликација или мобилна апликација.
Онлајн е-тикетот не мора да биде добитен (се бројат само погодените натпревари)

Натпреварот ќе се одвива во 6 етапи:

1 етапа: 04.08.2020 (07:00 h) до 11.08.2020 (06:59 h)

2 етапа: 11.08.2020 (07:00 h) до 18.08.2020 (06:59 h)

3 етапа: 18.08.2020 (07:00 h) до 25.08.2020 (06:59 h)

4 етапа: 25.08.2020 (07:00 h) до 01.09.2020 (06:59 h)

5 етапа: 01.09.2020 (07:00 h) до 08.09.2020 (06:59 h)

6 етапа: 08.09.2020 (07:00 h) до 14.09.2020 (21:00 h)

Прво место во секоја етапа добива Електричен тротинет!

Од второ до петто место добиваат ваучери за 1 месец бесплатно обложување:

1 место: електричен тротинет Xiaomi MI 365

2 место: 30 ваучери за обложување х 200 денари

3 место: 30 ваучери за обложување х 100 денари

4 место: 30 ваучери за обложување х 50 денари

5 место: 30 ваучери за обложување х 20 денари 

По завршување на секоја етапа, системот се рестартира при што бројот на погодени натпревари од секоја завршената етапа не се префрлува и не учествуваат во било која следна етапа. Доколку двајца или повеќе учесници имаат е-тикет со ист број на погодени натпревари, за добитник во секоја поединечна етапа ќе се смета учесникот чии погодени натпревари имаат најголема вкупна квота на погодените натпревари.

Сите настани на е-тикетот мора да бидат спортски настани. Минимален број на настани на е-тикетот е 4, при што секој од тие 4 настани треба да имаат минимална квота 1,35 по настан. Доколку е-тикетот содржи и други настани со квота помала од 1,35, е-тикетот сепак учествува во натпреварот, но доколку тие други настани имаат квота помала од 1,35 истите не се земаат во предвид при пресметка. Системски е-тикети, како и е-тикетите за интернет обложување во живо (Live Bet) не учествуваат во натпреварот во знаење.

ЗАПОЧНИ ВЕДНАШ!

Целосните ПРАВИЛА НА НАТПРЕВАРОТ прочитајте ги ТУКА.

Додај коментар