Mozzart Промо

Милионер Џекпот и голема добивка на ВЛТ апаратите во Mozzart!

Нов 🎯Милионер Џекпот🎯 во уплатните места на Mozzart!
Овојпат во уплатното место Шампионче – Скопје во износ од 1.764.044,00 денари. 🎉

Сите знаат каде ВЛТ апаратите најмногу даваат, а денес покрај Милионер Џекпотот имавме и голема добивка на уплатното место Кавадарци 1, во износ од 152.500,00 денари.

Честитки до добитниците! 👏👏👏

Додај коментар