Mozzart Промо

Летен промо караван во Охрид (07.08 – 09.08)

☀️ Моzzart летниот караван ☀️ продолжува со промоции и овој викенд во Охрид!

Ве покануваме да се дружиме заедно на плажа, шеталиште или пред нашите уплатни места.

Очекувајте бројни изненадувања! На нашите уплатни места завртете го тркалото на среќата и добијте подароци.

 

Петок (07.08.2020)

19:00 – 21:00 – промоција на уплатните места Охрид 3 и Охрид 5

20:00 – 23:00 – промоција на шеталиште

 

Сабота (08.08.2020)

11:00 – 15:00 – промоција на плажите Градиште и Golden Beach

19:00 – 21:00 – промоција на уплатните места Охрид 1 и Охрид 2

20:00 – 23:00 – промоција на шеталиште

 

Недела (09.08.2020)

11:00 – 15:00 – промоција на плажите Градиште и Golden Beach

 

Додај коментар