Mozzart Промо

Уплата со платежни картички

НОВО!

За сите корисници на VisaMasterCard и Maestro платежните картички!

Нов начин на уплата кој ти овозможува да уплатиш средства на својата Mozzart корисничка сметка, брзо, едноставно, од било каде, со кој било уред (компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон со помош на пребарувач)

Брзо, лесно и веднаш!

Начинот на уплата е многу едноставен:

  1. Најави се на својот Mozzart кориснички налог,
  2. Одбери ја опцијата “Уплати”, а потоа кликнете на MasterCard/Maestro или Visa платежната картичка,
  3. Внесете го посакуваниот износ кој сакате да го уплатите ( минимална уплата е 300 MKD ),
  4. Кликни на “Уплати”, внесете ги податоците од вашата картичка и потврдете ја трансакцијата.

Веднаш потоа, твојатa уплата е спремна за користење на www.mozzartbet.mk

При депонирање на средства, НЕ се пресметуваат дополнителни манипулативни трошоци.

 

(1) Најави се на својот Mozzart кориснички налог и одбери ја опцијата “Уплата” 

До колку користите мобилен телефон, кликнете на своето корисничко име во горниот десен агол, со што ќе ви се појави опцијата “Уплата” .

(2) Одберете ја опцијата “Платежни картички” Mastercard/Maestro & VISA

За корисниците на мобилни телефони

(3) Внесете го посакуваниот износ на пари кои сакате да ги депонирате на вашата корисничка сметка (минимална уплата 300 MKD), кликнете Прифаќам услови за користење и на крај Потврдете ја уплатата на полето Уплати

За корисниците на мобилни телефони

(4) Со клик на полето Уплати, внесете ги податоците од вашата платежна картичка и потврдете ја трансакцијата со клик на Submit.

(5) На крај, ќе добиете известување за извршената трансакција

 

ДОНЕСИ ОДЛУКА 
ИГРАЈ ОНЛАЈН 

на број 1 сајтот за обложување во светот.

 

Додај коментар