Mozzart Промо

Честитки до добитниците кои освоија Samsung A71!

Извлечени добитниците од наградната игра „Добиј Samsung A71“. Наградната игра траеше од 29 јули до 28 август, а добитниците кои беа извлечени по случаен избор добија смарт телефон Samsung A71.

Во продолжение добитниците од уплатните места во Охрид: 

Охрид 1: Саша Огњеновиќ од Скопје

Охрид 2: Николче Крстевски од Битола

Охрид 3: Демир Далип од Охрид

Охрид 4: Насер Мустафа од Охрид

Охрид 5: Петар Милошевски од Охрид

Правилата беа едноставни: потребно беше да се соберат фискални сметки од уплатени тикети во износ од 500 денари, на тоа уплатно место да се затворат во коверт заедно со личните податоци. Затворените коверти се ставаа во поставената кутија на уплатното место.

Честитки до добитниците и голема благодарност до сите учесници!

Додај коментар