Mozzart Промо

Каде би отпатувале ако освоите 1,885,648 денари?

Честитки до нашиот играч од уплатно место Тетово – 5 на кој среќата вечерва му се насмевна два пати и на ВЛТ апаратите освои вкупно 1.885.648,00 денари. 🎉

Нашиот редовен играч освои 🎯 Милионер Џекпот 🎯 во износ од фантастични 1.685.648,00 денари, a дополнително освои и добивка од 200.000,00 денари. 👏

Која дестинација би ја одбрале вие ако освоите ваква добивка? 🌎

 

Додај коментар