Mozzart Промо

Честитки до добитниците кои погодија најголем број натпревари!

Заврши кампањата „Погоди најголем број натпревари“ каде во 6 етапи нашите онлајн играчи имаа можност да освојат 6 електрични тротинети.

Натпреварот траеше од 04 август до 14 септември, а учествуваа онлајн е-тикетите уплатени преку веб апликација или мобилна апликација. Онлајн е-тикетите не беше потребно да бидат добитни, се броеја само погодените натпревари.

Ова се добитниците на тротинети од сите шест етапи, честитки до нив!

1 етапа: Мирко Т. 39 натпревари (1539285.81 квота)

2 етапа: Ќиро Н. 41 натпревар (1249087.79 квота)

3 етапа: Иван С. 40 натпревари (2209708.63 квота)

4 етапа: Драган Ц. 40 натпревари (5734542.61 квота)

5 етапа: Иван С. 41 натпревар (1327030.04 квота)

6 етапа: Даниел Р. 41 натпревар (3177513.84 квота)

Покрај електричните тротинети кои беа доделени на играчите  на прво место од секоја етапа, од второ до петто место доделивме ваучери во различни врендности за 1 месец бесплатно обложување.

 

Додај коментар