Mozzart Промо

Ви го претставуваме новиот провајдер Pragmatic play

Во MOZZART KAZZINO пристигна и новиот провајдер PRAGMATIC PLAY! Како што кажува и називот, неговите игри можат да бидат и тоа како корисни за играчите кои умеат добро да завртат.

Те очекуваат нови можности за уште подобра забава, џекпотови и фантастични добивки.

Уживај во богатата понуда на повеќе од 120 игри од овој провајдер, меѓу кои најпознатите:

  1. The Dog House Megaways™
  2. Wolf Gold™
  3. Sweet Bonanza™
  4. The Dog House™
  5. Mustang Gold™
  6. John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen™
  7. Chilli Heat™
  8. John Hunter and the Book of Tut™
  9. Great Rhino Megaways™
  10. Fruit Party™

Заврти веднаш на www.mozzartkazzino.mk

Додај коментар