Mozzart Промо

Како да се регистрирам на mozzartkazzino.mk?

Заврти веднаш и влези во светот на ONLINE забавата на www.mozzartkazzino.mk! 

Регистрацијата на сајтот е лесна и едноставна, во неколку чекори со внесување на своите податоци во полињата за регистрација.

1.Отворете го сајтот www.mozzartkazzino.mk и кликнете на полето „Регистрирај се“

2.Пополнете го формуларот за регистрација, со Вашите лични податоци.

3.Откако ќе се пополни формуларот за регистрација, ќе добиете нотификација дека регистрацијата е успешно завршена, а како следен чекор потребно е да се отвори е-маил адресата и да го внесете кодот за да продолжите. Доколку ја нема пораката во инбокс, потребно е да се отвори во спам.

4.Откако ќе кликнете на линкот, ќе се појави ново поле каде што е потребно да се внесат податоци за да се комплетира целосно регистрацијата.

5.Доколку сте добиле ваучер од промоција, потребно е да го преземете на следниов начин: Кликнете во горниот дел од екранот на сумата, потоа кликнете БОНУС и внесете го кодот од добиениот промотивен ваучер. Во полето бонус ќе Ви се појави добиениот износ.

 

Корисничка поддршка:

За сите информации или асистенција за онлајн казиното може да нe контактирате секој ден од 08-22 часот на телефон 070/270-200, преку Viber и WhatsApp или на e-mail help@mozzartkazzino.mk

 

5.Уплата на средства на кориснички налог – Со клик на полето каде што стои моменталното расположливо салдо, се појавува форма за начин на уплата на средства. Средства може да се уплатат преку Visa/Mastercard и Банкарска сметка.

– притиснете на расположливото салдо и одберете начин на уплата на депозит.

     

     

  1. Изберете некоја од предложените брзи суми или сума која вие ја посакуват и притиснете продолжи.

            

  1. Кликнете на „Додадете бонус и депозит“.

Секој новорегистриран играч на MOZZART онлајн казино ќе добие 100% БОНУС до 10.000 денари на првиот депозит. Право на Казино „100% БОНУС НА ПРВ ДЕПОЗИТ ДО 10.000 MKD“ имаат сите регистрирани и новорегистрирани корисници на www.mozzartkazzino.mk кои ќе уплатат за прв пат депозит на својата корисничка сметка од минимум 300 денари. Максималниот бонус кој може да го добие секој корисник изнесува 10.000 денари. При помала уплата од 10.000 денари корисникот добива бонус во висина еднаков на уплатата. Бонусот се доделува веднаш и може да се користи за игра откако играчот ќе го сврти/одигра уплатениот депозит еднаш на слот игрите. Добиениот износ на бонус потребно е да биде свртен/одигран уште 25 пати на слот игрите како би се ослободила можност за исплата на средствата, односно во моментот на ослободување, бонус средствата се префрлуваат во “кеш” и истите може да се исплатат. Крајниот рок за ослободување на бонусот е 60 дена.

      

  

  1. Внесете ги бараните податоци и притиснете Submit, со тоа вашите средства ќе бидат префрлени на вашиот налог.

      

 

  1. Започнување со игра – Со клик на иконата во долниот лев агол, ќе се отворат игрите кои ги има на сајтот. Моментално се достапни 426 игри на светски познатите провајдери: EGT, Pragmatic Play, FAZI, Playson и Evo Play, а наскоро пристигнуваат и нови провајдери кои дополнително ќе ја збогатат понудата на игри.

                    

  1. Исплата на средства – Во полето исплата внесете ја посакуваната сума и кликнете на Побарајте исплата.

Додај коментар