Mozzart Промо

Ексклузивно само во Mozzart Kazzino! Запознај ја новата игра TREE OF LIGHT на Evo Play

Ексклузивно во Mozzart Kazzino! Новата игра Tree of light единствено достапна само на сајтот за онлајн казино www.mozzartkazzino.mk.

Казино играта „Tree of light“ се одвива во волшебнaта шума во Винленд, каде што храбриот авантурист Лупин и неговиот верен пријател, Мино, ќе тргнат по патеката до легендарното Дрво на светлина, на која растат највкусните плодови во светот!

За време на авантурата на Лупин и Мино се прикажуваат антички шеми кои може да се активираат со добитни комбинации. Шемата им дава дополнителна сила, така што ќе биде потребно да сторите се што можете за да ги поддржите во нивната голема мисија.

Биди меѓу првите кои што ќе го откријат волшебниот свет скриен во оваа игра и ќе се израдуваат на добивките кои таа ги нуди. Те очекува многу забава, бесплатни вртења и бонус игри.

Заврти веднаш, влези во светот на онлајн забавата и волшебниот Винленд на www.mozzartkazzino.mk.

Додај коментар