Mozzart Промо

Погоди го најдолгиот тикет и освој BMW 520d!

Подготви се за уште една голема МОZZART наградна игра! Од 16 февруари до 26 април, погоди го најдолгиот тикет и освој го прекрасниот автомобил BMW 520d!

Во наградната игра „Погоди го најдолгиот тикет“ учествуваат добитните тикети со минимум 4 парови со квота 1,35 или поголема од 1,35. Сите настани на тикетот мора да бидат спортски настани, условот не го исполнуваат “системски” тикети, како и тикетите за обложување во живо. Услов не исполнуваат тикети со еден промашен пар. Доколку тикетот, покрај минималниот број од 4 настани од кој секој треба да има минимална квота од 1,35 по настан, содржи и други настани со квота помала од 1,35, тикетот сепак учествува во наградната игра, но доколку тие други настани имаат квота помала од 1,35 истите не се земаат во предвид при пресметка.

Победува добитниот тикет со најголем број на погодени парови, кој ќе го вози автомобилот BMW 520d.

Доколку двајца или повеќе учесници имаат добитен тикет со ист број на погодени натпревари, за Победник ќе се смета учесникот чии погодени натпревари имаат најголема квота за комбинација (вкупен коефициент од производот на погодените натпревари).

Доколку двајца или повеќе учесници имаат добитен тикет со ист број на погодени натпревари, чии погодени натпревари имаат иста квота за комбинација (вкупен коефициент од производот на погодените натпревари), за победник ќе се смета учесникот кој прв го уплатил тикетот.

За играта да биде уште поинтересна, направивме комбинација од уште една од најбараните Mozzart наградни игри. Па така, доколку тикетот е промашен, не очајувајте бидејќи во оваа наградна игра можете да го наплатите најголемото промашување! Секоја недела, недобитниот тикет со најголем број на погодени натпревари добива Samsung Galaxy S20+! Тоа значи дека вашиот недобитен тикет, иако не учествува во борбата за автомобилот, секоја недела е во игра за освојување на телефон.

Доделувањето на дополнителните 10 награди ќе се врши еднаш неделно во текот на целото времетраење на наградната игра. По завршување на секоја недела (етапа), системот се рестартира при што тикетите од секоја завршена етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа, ниту пак при извлекувањето на главната награда. Тикетите уплатени во периодот на траење на една недела учествуваат само во таа конкретна недела, и тоа:

1 етапа: 16.02.2021 (7:00 h) – 23.02.2021 (06:59 h)

2 етапа: 23.02.2021 (07:00 h) – 02.03.2021 (06:59 h)

3 етапа: 02.03.2021 (07:00 h) – 09.03.2021 (06:59 h)

4 етапа: 09.03.2021 (07:00 h) – 16.03.2021 (06:59 h)

5 етапа: 16.03.2021 (07:00 h) – 23.03.2021 (06:59 h)

6 етапа: 23.03.2021 (07:00 h) – 30.03.2021 (06:59 h)

7 етапа: 30.03.2021 (07:00 h) – 06.04.2021 (06:59 h)

8 етапа: 06.04.2021 (07:00 h) – 13.04.2021 (06:59 h)

9 етапа: 13.04.2021 (07:00 h) – 20.04.2021 (06:59 h)

10 етапа: 20.04.2021 (07:00 h) – 26.04.2021 (21:00 h)

Резултатите може да ги следите директно од нашите уплатни места, онлајн на сајтот www.mozzartbet.mk, како и на нашите социјални мрежи.

НАПОМЕНА:

До колку на тикетот имате пар со квота помала од 1,35 ( пример, 1,32 ), тој натпревар нема да се зема во предвид при пресметка во наградната игра. 

 

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на овој линк.

Додај коментар