Mozzart Промо

Промоции на VLT апарати 🎰

Mozzart промо караванот ги посетува уплатните места низ цела Македонија. 🎰

Проверете го распоредот и очекувајте не и во вашиот крај на дружба со VLT ваучери, подароци и други изненадувања!

За информации околу почетокот на промоциите, следете не на нашите социјални мрежи.

Охрид-1              август-01

Охрид-3              август-01

Охрид-4              август-02

Охрид-5              август-02

Струга-2              август-03

Струга-3              август-03

Струга-4              август-03

Тетово-11           август-04

Тетово-12           август-05

Тетово-2             август-06

Тетово-4             август-07

Тетово-6             август-08

Дебар                 август-09

Битола-1             август-10

Битола-5             август-10

Битола-6             август-11

Битола-7             август-11

Битола-8             август-12

Гостивар-2         август-14

Гостивар-3         август-14

Гостивар-7         август-15

Гостивар-9         август-15

Велес-1               август-18

Велес-2               август-18

Велес-3               август-19

К. Паланка        август-20

Куманово-1       август-21

Куманово-3       август-21

Куманово-5       август-22

Куманово-8       август-22

Неготино            август-23

Cтрумица-2        септември-16

Cтрумица-3        септември-16

Cтрумица-5        септември-17

Cтрумица-6        септември-17

Cтрумица-7        септември-18

Cтрумица-Ново Село        септември-18

Скопје-Бенетон              октомври-6

Скопје-Млечен               октомври-7

Скопје-Стела                   октомври-8

Скопје-Тафталиџе 1      октомври-9

Скопје-Уно                       октомври-10

 

 

 

 

Додај коментар