Mozzart Промо

Зголеми ја својата добивка за 1000%!

Зголеми ја својата добивка за неверојатни 1000% на тикетот! 🎯

На огромно барање на играчите, од 14.09 повторно е активен СУПЕР МУЛТИ БОНУС со кој може да освоите дури десет пати поголема добивка! Зголемете ја добивката на тикетот со бонуси за сите натпревари со квота 1,35 или поголема!
Бонусите растат во посебни термини на уплата од 9ч. до 11ч. и од 21ч. до 23ч. – HAPPY HOURS!
На тикетот без играта конечен тип – бонусот повторно расте!

 

Додај коментар