Mozzart Промо

Погоди го најдолгиот тикет

Резултатите од наградната игра следете ги на овој линк.


Од 16 ноември до 27 декември, секоја недела погоди го најдолгиот тикет и освој 1.000 евра! Секој ден, погоди најголем број натпревари и освој 100 евра!

Во наградната игра за 1.000 евра учествуваат добитните тикети со минимум 4 парови со квота 1,35 или поголема од 1,35. Сите настани на тикетот мора да бидат спортски настани, условот не го исполнуваат “системски” тикети, како и тикетите за обложување во живо. Услов не исполнуваат тикети со еден промашен пар. Доколку тикетот, покрај минималниот број од 4 настани од кој секој треба да има минимална квота од 1,35 по настан, содржи и други настани со квота помала од 1,35, тикетот сепак учествува во наградната игра, но доколку тие други настани имаат квота помала од 1,35 истите не се земаат во предвид при пресметка. Наградната игра е поделена во 6 етапи, во која секоја недела најдолгиот добитен тикет освојува 1.000 евра.

По завршување на секоја недела (етапа), системот се рестартира при што тикетите од секоја завршена етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа. Тикетите уплатени во периодот на траење на една недела учествуваат само во таа конкретна недела, и тоа:

1 етапа: 16.11.2021 (07:00 h) до 23.11.2021 (06:59 h)

2 етапа: 23.11.2021 (07:00 h) до 30.11.2021 (06:59 h)

3 етапа: 30.11.2021 (07:00 h) до 07.12.2021 (06:59 h)

4 етапа: 07.12.2021 (07:00 h) до 14.12.2021 (06:59 h)

5 етапа: 14.12.2021 (07:00 h) до 21.12.2021 (06:59 h)

6 етапа: 21.12.2021 (07:00 h) до 27.12.2021 (21:00 h)

 

Дополнително, за времетраењето на Погоди го најдолгиот тикет, имаме и втора наградна игра. Секој ден, недобитниот тикет со најголем број на погодени натпревари добива 100 евра! Тоа значи дека недобитниот тикет, иако не учествува во неделната борба за 1.000 евра, има можност да освои 100 евра.

Резултатите може да ги следите директно од нашите уплатни места, онлајн на сајтот www.mozzartbet.mk, како и на нашите социјални мрежи.

НАПОМЕНА:

До колку на тикетот имате пар со квота помала од 1,35 ( пример, 1,32 ), тој натпревар нема да се зема во предвид при пресметка во наградната игра. 

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на овој линк.

Додај коментар