Mozzart Промо

Доктор за ракомет

🏆MOZZART БАРА ДОКТОР ЗА РАКОМЕТ🏆
 
Од 13 до 30 јануари на нашата Фејсбук страница ќе објавуваме по еден предизвик дневно поврзан со Европското првенство во ракомет. Ваша задача ќе биде да дадете точен одговор на предизвикот во коментар под него.
Најбрзите 10 точни одговори ќе бидат бодувани (10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1), со што стануваат дел од ранг листата согласно која на учесниците со најголем број бодови ќе им бидат доделени награди:
1. телефон Samsung Galaxy A71
2. Ракометен дрес и 10 дена бесплатно обложување,
3. 10 дена бесплатно обложување,
⚠ НАПОМЕНА: Во предвид ќе бидат земени само коментарите на лица кои имаат над 18 години и кои ја следат Mozzart Bet Makedonija страницата. Дозволен е само по еден коментар на една објава и едитирање на коментарите не е дозволено.
* ПРЕДИЗВИК БР.1*
9. Dare Kocovski – 2
* ПРЕДИЗВИК БР.2*
1. Martin Dimov – 10
3. Ljupco Sandev – 8
5. Nikola Gelov – 6
* ПРЕДИЗВИК БР.3*
4. Zoce Pandev – 7
5. Kiko Grujoski – 6
* ПРЕДИЗВИК БР.4*
1. Zoce Pandev – 10
3. Goran Caneski – 8
4. Toni Tacevski – 7
8. Nikola Slavev – 3
* ПРЕДИЗВИК БР.5*
1. Zoran Todevski – 10
2. Ile Nedev – 9
8. Vangelov Ivan – 3
* ПРЕДИЗВИК БР.6*
1. Sapkarov Mile – 10
3. Pepi Kocev – 8
8. Goran Petrov – 3
9. Petre Ristov – 2
* ПРЕДИЗВИК БР.7*
1. Vase Krstev – 10
3. Dzoko Olumcev – 8
6. Nikola Slavev – 5
7. Kole Niki – 4
8. Kiko Grujoski – 3
10. Nikola Gelov – 1
* ПРЕДИЗВИК БР.8*
1. Martin Dimov – 10
7. Mikele Dos – 4
10. Igor Danilov – 1
* ПРЕДИЗВИК БР.9*
2. Ivica Dencic – 9
4. Trajce Ivanov – 7
5. Petre Nada – 6
7. Goran Kamcev – 4
9. Mihajlo Ssr – 2
* ПРЕДИЗВИК БР.10*
1. Aleks Dimov – 10
4. Mihajlo Ssr – 7
* ПРЕДИЗВИК БР.11*
1. Zoce Pandev – 10
4. Tose Dimovski – 7
8. Boze Naumoski – 3
* ПРЕДИЗВИК БР.12*
Бидејќи со по 7 погодоци беа Милош Вујовиќ и Дика Мем, бодови ќе добијат 20 натпреварувачи, односно по 10 најбрзи што типувале за секој посебно.
Дика Мем
1. Jovanoski Mario – 10
3. Pepi Kocev – 8
5. Borce Vasilev – 6
Милош Вујовиќ
2. Mishel Spasov – 9
5. Mihajlo Ssr – 6
7. Ljupce Micev – 4
8. Edi Kjosevski – 3
9. Ane Ivanova – 2
10. Meto Kocevski – 1
* ПРЕДИЗВИК БР.13*
1. Kiko Grujoski – 10
3. Zoce Pandev – 8
5. Zoki Taseski – 6
9. Petre Nada – 2
10. Nada Petrovska – 1

Додај коментар