Mozzart Промо

Категорија - ИЗДВОЈУВАМЕ

Доктор за ракомет

🏆MOZZART БАРА ДОКТОР ЗА РАКОМЕТ🏆   Од 13 до 30 јануари на нашата Фејсбук страница ќе објавуваме по еден предизвик дневно поврзан со Европското првенство во ракомет. Ваша задача ќе биде да дадете точен одговор на предизвикот во коментар под него...

Најголеми квоти на свет

Секој ден во MOZZART играј на одбрани натпревари и искористи ги најголеми квоти на свет! Толку големи, што никаде нема да пронајдете поголеми квоти од оние во Mozzart! 🎁 ✅ Без услови ✅ Без ограничување Следете ги социјалните мрежи Фејсбук и...

Промаши, а наплати

Колку пати имате „паднато“ за само еден пар? Тој проклет тикет сакате да го згужвате, запалите, изедете, исецкате… Сешто ви паѓа на памет во тој момент, бидејќи се работи само за еден пар… За да не ги „кинете“ нервите, MOZZART ви...