Mozzart Промо

Категорија - За нас

MOZZART – Место каде вашите податоци се безбедни

Нашата компанија е единствен приредувач на игри на среќа на пазарот во Македонија кој е сертифициран со меѓународните стандарди ISO 9001 и ISO 27001. Добиените сертификатите ISO 9001 и ISO 27001 се само доказ и потврда на начинот на работа во нашата...

MOZZART – преземени мерки за заштита на вработените и клиентите

Почитувани клиенти, Компанијата MOZZART, како општествено-одговорна компанија, целосно ги почитува одлуките на Владата во врска со мерките за спречување на ширење на опасниот вирус COVID-19. Согласно последната донесена Одлука на Владата на...

Кариера – Вработување

“Развојот на кариерата не е еднократна одлука. Тоа е серија одлуки што се прават постојано”.     ЗОШТО MOZZART? Mozzart ужива репутација на најпосакуваниот работодавач од многу причини, а ќе разберете и зошто нема подобро место...

Визија и мисија

Кон дефинирање на мисијата и визијата на компанијата, MOZZART пристапува со разбирање дека почитувањето на овие принципи е единствениот пат до врвот, па затоа уште од своето основање се имплементираат во нивните деловни политики и во секој бизнис...

Подобрување на квалитетот на производите и услугите

Нашите деловни процеси во областа на игрите на среќа и обложување, производи и услуги се засноваат на принципите на управување со квалитетот, а нашиот главен фокус и ориентација е задоволството на нашите клиенти. Ние се обврзуваме да ги задоволиме...

Успешна приказна која трае повеќе од 10 години

Во декември 2018 година, нашата компанија прослави 10 години постоење во Македонија. Кога ќе повлечеме една временска паралела од 2008 па се до денес, бројките говорат сами за себе. Компанијата Mozzart на територија на Република Македонија...