Mozzart Промо

Категорија - За нас

Успешна приказна која трае повеќе од 10 години

Во декември 2018 година, нашата компанија прослави 10 години постоење во Македонија. Кога ќе повлечеме една временска паралела од 2008 па се до денес, бројките говорат сами за себе. Компанијата Mozzart на територија на Република Македонија...