Mozzart Промо

Категорија - КАЗИНО

Календар на промоции во Kazzino Mozzart 💎

Дознајте зошто новото Kazzino Mozzart спроти Триумфална капија е омиленото место за забава и местото со најголеми добивки и џекпотови во градот! Подготвивме и специјални промоции за Вас, Ве очекуваме! 💎🎰🍀 ВТОРНИК: HAPPY HOUR JACKPOT 🎉 Загарантиран...

Отворено првото Kazzino Mozzart во срцето на Скопје!

Отворено е првото Кazzino Mozzart во срцето на Скопје кое го носи сјајот и гламурот на светските центри на забава. Локалот е направен по светски стандарди, со ексклузивен ентериер, луксуз и нуди одлична атмосфера во која секој играч може да ужива...

Наскоро Kazzino Mozzart

Наскоро, првото Kazzino Mozzart во срцето на Скопје, каде што најголеми добивки и џекпотови чекаат на вас. 🎰🎰🎰
Локација – спроти Триумфална Капија, Скопје.
#mozzartkazzinomk