Mozzart Промо

Календар на промоции во Kazzino Mozzart

Kazzino Mozzart е вашето омилено место за забава и местото со најголеми добивки и џекпотови во градот!

Посетете ги нашите локали во Скопје, Тетово и Гостивар и уживајте во специјалните промоции кои ги подготвивме за Вас. Ве очекуваме! 🎰🍀

💎 Kazzino Mozzart – Скопје Рекорд (Спроти Триумфална капија)

СРЕДА: HAPPY HOUR JACKPOT PARTY 🎉
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

19:00-20:00 – 2.000 MKD
20:00-21:00 – 3.000 MKD
21:00-22:00 – 4.000 MKD
22:00-00:00 – 5.000 MKD

ПЕТОК: FRIDAY MOZZART AFTERWORK PARTY 💰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

17:00-19:00 – 2.222 MKD
19:00-21:00 – 2.222 MKD
21:00-23:00 – 2.222 MKD
23:00-01:00 – 2.222 MKD

 

💎 Kazzino Mozzart – Скопје Чаир (Стадион Чаир) 💎

ВТОРНИК: HAPPY HOUR JACKPOT PARTY 🎉
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

20:00-21:00 – 2.222 MKD
21:00-22:00 – 2.222 MKD
22:00-23:00 – 2.222 MKD
23:00-00:00 – 2.222 MKD

ЧЕТВРТОК: MOZZART JACKPOT PARTY 🎰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

19:00-21:00 – 5.555 MKD
22:00-00:00 – 5.555 MKD

САБОТА: SATURDAY MOZZART JACKPOT PARTY 💰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

18:00-20:00 – 2.222 MKD
20:00-22:00 – 3.333 MKD
22:00-00:00 – 4.444 MKD
00:00-02:00 – 5.555 MKD

💎 Kazzino Mozzart – Тетово (веднаш до Ресторан „Boss“ и нашето уплатно место Mozzart Тетово -5) 💎

ВТОРНИК: HAPPY HOUR JACKPOT PARTY 🎉
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

20:00-21:00 – 2.222 MKD
21:00-22:00 – 2.222 MKD
22:00-23:00 – 2.222 MKD
23:00-00:00 – 2.222 MKD

ЧЕТВРТОК: MOZZART JACKPOT PARTY 🎰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

19:00-21:00 – 5.555 MKD
22:00-00:00 – 5.555 MKD

САБОТА: SATURDAY MOZZART JACKPOT PARTY 💰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

18:00-20:00 – 2.222 MKD
20:00-22:00 – 3.333 MKD
22:00-00:00 – 4.444 MKD
00:00-02:00 – 5.555 MKD

 

💎 Kazzino Mozzart –Гостивар (плоштад Гостивар) 💎

Напомена: Календарот на промоции ќе важи од 13.06.2022.

ВТОРНИК: HAPPY HOUR JACKPOT PARTY 🎉
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

20:00-21:00 – 2.222 MKD
21:00-22:00 – 2.222 MKD
22:00-23:00 – 2.222 MKD
23:00-00:00 – 2.222 MKD

ЧЕТВРТОК: MOZZART JACKPOT PARTY 🎰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

19:00-21:00 – 5.555 MKD
22:00-00:00 – 5.555 MKD

САБОТА: SATURDAY MOZZART JACKPOT PARTY 💰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

18:00-20:00 – 2.222 MKD
20:00-22:00 – 3.333 MKD
22:00-00:00 – 4.444 MKD
00:00-02:00 – 5.555 MKD

Додај коментар