Mozzart Промо

Happy Hour во Mozzart!

Освежете ја играта, испијте го вашето прво утринско кафе додека ги правите добитните тикети!
💥Happy Hour за викенд во Mozzart!
👉Секоја сабота и недела (од 09 до 11 ч.), со уплатени тикети во вкупна вредност од 200 денари, добивате ГРАТИС пакет кафе+вода (газирана или негазирана).
Промоцијата важи за следниве уплатни места:
👉Скопје-Порта Влае 2 / Скопје-ГТЦ / Скопје-Железничка / Скопје-Три Бисери / Скопје-Млечен
👉Велес 1 / Велес 2 / Велес 4
👉Штип 1 / Штип 2
👉Крива Паланка
👉Охрид
👉Ресен
👉Куманово 1 / Куманово 2 / Куманово 3 / Куманово 4 / Куманово 5 / Куманово 6 / Куманово 7 / Куманово 8
👉Битола 2 / Битола 3 / Битола 4 / Битола 5 / Битола 6 / Битола 7 / Битола 8
👉Тетово 6 / Тетово 11 / Тетово 13 / Тетово 14
_______________________________________________________________________________________
💥Happy Hour на уплано место на Скопје Север.
👉 Секој ден (од 09 до 11 ч.), со уплатени тикети во вкупна вредност од 200 денари, добивате ГРАТИС пакет кафе+вода (газирана или негазирана).

Додај коментар