Mozzart Промо

Отворено првото Kazzino Mozzart во срцето на Скопје!

Отворено е првото Кazzino Mozzart во срцето на Скопје кое го носи сјајот и гламурот на светските центри на забава. Локалот е направен по светски стандарди, со ексклузивен ентериер, луксуз и нуди одлична атмосфера во која секој играч може да ужива.

Гостите во Kazzino Mozzart кои со причина ќе доаѓаат да се забавуваат токму на ова место, ќе го почувствуваат адреналинот и возбудата на исчекувањето, а покрај сето тоа и ќе заработат. Во објектот ќе ги очекуваат рулет од највисок квалитет и слот машини со понуда на игри од светска класа, кои на играчите нудат широк спектар на игри и најмногу џекпотови. На располагање е стручниот и љубезен персонал кој ќе помогне гостите да уживаат и да го направат својот престој уште поудобен. Кazzino Mozzart се наоѓа на добро позната локација во центарот на Скопје, спроти Триумфална Капија, а работи 24/7.

„Отворањето на првотo ексклузивно Kazzino Mozzart е само еден од показателите дека сме генератор на нови трендови кога станува збор за забавата. Нашата главна цел е сите Mozzart објекти да бидат клучната точка на забава во градот и место каде што сите посетители можат да добијат одлична услуга и најквалитетни забавни содржини. Продолжуваме и понатаму да ги изненадуваме нашите играчи и да воведуваме новитети на пазарот.“ – изјавија од менаџментот на Mozzart.

Инаку, Kazzino Mozzart ги презема сите заштитни мерки и протоколи за работа за најбезбедна средина и сигурна игра за своите посетители. Помеѓу апаратите поставени се заштитни прегради, редовно се врши темелна дезинфекција на апаратите и просторијата, како и истакнати се препораките за превенција од Covid-19 кои се задолжителни за сите посетители.

Ве покануваме да нè посетите и да се уверите зошто Kazzino Mozzart ќе биде Вашето ново омилено место за најдобра забава и местото со најголеми добивки и џекпотови во градот!

 

Додај коментар