Mozzart Промо

Брз тикет

Искористете ја можноста да составите комплетен тикет преку нашиот веб сајт или апликациите  и добиената шифра покажете или издиктирајте ја на било кое Mozzart уплатно место.

Кратко упатство

  1. Додадете ја посакуваната квота на тикетот
  2. Внесете го посекуваниот износ за уплата
  3. Кликнете на УПЛАТИ
  4. Изберете ја опцијата Брзи тикет – Уплатно место
  5. Запишете ја шифрата на тикетот
  6. На било кое уплатно-исплатно место, покажете ја шифрата на тикетот и извршете уплата.

Можност за грешки повеќе нема, а чекањето на шалтер е многу пократко!

Додај коментар