Mozzart Промо

Време е за… Кафе и спорт!

Mozzart во светот на обложувањето е познат по различните комбинации кои можете да ги искористите за да добиете пари, а според тој принцип се води и кога се во прашање кафе баровите.

Одбери ја својата совршена комбинација со омиленото еспресо!

Дали тоа ќе биде газиран или негазиран сок? Можеби Booster или Heba? Останува на тебе.

Вистинско време е да ја освежиш играта со својата совршена комбинација!

 

Додај коментар