Mozzart Промо

Успешна приказна која трае повеќе од 10 години

Во декември 2018 година, нашата компанија прослави 10 години постоење во Македонија.

Кога ќе повлечеме една временска паралела од 2008 па се до денес, бројките говорат сами за себе. Компанијата Mozzart на територија на Република Македонија стартуваше со 9 уплатни места и бројка од 36 вработени, за денес нашата компанија да брои 149 уплатни места и над 550 вработени.

Точно на десетгодишнината од нашето постоење, беше отворено и промовирано ексклузивното уплатно место Скопје Рекорд, кое е прво уплатно место од ваков тип во нашата држава.
Промовирањето на ова уплатно место кое е направено по сите светски стандарди, со луксузно опремен ентериер, целосно го смени концепот на спортски обожувалници, а воедно преставуваше и  доказ за успешноста на Mozzart во Македонија.

Додај коментар