Mozzart Промо

Кариера – Вработување

“Развојот на кариерата не е еднократна одлука. Тоа е серија одлуки што се прават постојано”.

 

 

ЗОШТО MOZZART?

Mozzart ужива репутација на најпосакуваниот работодавач од многу причини, а ќе разберете и зошто нема подобро место за развој на вашата кариера.

 

 

 

 

 

РАЗВОЈ НА КАРИЕРА

Нашиот најголем капитал се луѓето, па кон нашите вработени и нивниот личен и професионален развој, така и се однесуваме.

 

 

 

 

 

РАБОТА

Ги сакаме најдобрите експерти на кои ќе им овозможиме да ги остварат своите професионални цели и ќе ги унапредат своите вештини и знаења.

 

 

 

 

 

БЕНЕФИЦИИ

Нашите вработени имаат низа на бенефиции и погодности која ретко која друга компанија во нашата земја ги нуди.

 

 

 

 

 

ПРАКСА

На учениците од завршните години им нудиме можност да го научат комплексниот систем на големите компании, но исто така и можноста за вработување.

 

 

 

 

 

СТИПЕНДИИ

Mozzart доделува стипендии на најуспешните студенти од основните и мастер студии, охрабрувајќи ги да постават високи цели во образованието и кариерата.

 

 

 

 


ПРИЈАВИ СЕ


 

Додај коментар