Mozzart Промо

Време е за… Пиво и забава!

Време е за…

Mozzart во светот на обложувањето е познат по различните комбинации кои можете да ги искористите за да добиете пари, а според тој принцип се води и кога се во прашање кафе баровите.

Вистинско време е да ја освежиш играта со својата совршена комбинација!

Посетете ги Mozzart кафе баровите, идеално решение за летно освежување!

Најпосакуваниот пакет во нашите кафе барови. И ова лето на ваше барање со секои купени 3 исти пива, добивате 1 пиво гратис.

 

 

 

 

Посетете ги Mozzart кафе баровите, места каде секогаш сте на домашен терен.

Повелете со вашето друштво да го изгледате вашиот омилен натпревар во пријатна атмосфера, сега со 2 купени исти пива, добиватe гратис чипс.

 

Додај коментар