Mozzart Промо

Ексклузивно Kazzino Mozzart во Тетово

Посетете го 💎Kazzino Mozzart💎 во Тетово и бидете и вие во центарот на забавата каде најголеми добивки и џекпотови чекаат на вас. 🎰

Подготвивме и специјални промоции, Ве очекуваме! 🎰🍀

📍 Kazzino Mozzart, веднаш до нашето уплатно место Тетово-5 (до ресторан Boss).

 

СРЕДА: JACKPOT PARTY 🎉🎰

20 – 21 ч.   2.222 MKD
21 – 22 ч.   2.222 MKD
22 – 23 ч.   2.222 MKD
23 – 00 ч.   2.222 MKD

ПЕТОК: LADIES NIGHT 💃🎲

За секоја дама ПОДАРОК ПРОМО ВАУЧЕР 300 MKD + коктел

20 – 23 ч.

САБОТА: SATURDAY JACKPOT PARTY 🎰🎉🎲

18 – 20 ч.   2.222 MKD
20 – 22 ч.   3.333 MKD
22 – 00 ч.   4.444 MKD
00 – 02 ч.   5.555 MKD

Додај коментар