Mozzart Промо

Како да се регистрирам на mozzartbet.mk?

 

6. За целосно комплетирање на регистрацијата, потребно е да кликнете на ЗАПОЧНИ ОБЛОЖУВАЊЕ (доколку се регистрирате преку мобилен телефон, кликнете прво во горниот десен агол на вашето име и потоа на Започни обложување).
7. Откако ќе кликнете на „Започни обложување“ потребно е да се комплетираат податоците во формата подолу за верификација на налогот. Потребно е да се внесе број на банкарска сметка, ЕМБГ, Број на лична карта, телефонски број, место на раѓање и живеалиште.

Додај коментар