Mozzart Промо

Максимална исплата

Максималната исплата на тикет на кој има 30 или повеќе парови, изнесува 10.000.000 денари!

Сон на секој искусен играч на спортско обложување е да барем еднаш во животот “фати” максимална исплата, а ако веќе ја брка максималната исплата, ред е да ја брка онаму каде е и најголема. Максималната исплата за сите тикети за спортско обложување во Mozzart изнесува извонредни 10.000.000 мкд !

Станете милионер со малку среќа, многу спортско знаење и влог од само 20 денари! Не постои полесен начин во еден ден да заработите за цел живот!

Максимална исплата за максимални тикети.

 

 

 

Додај коментар