Mozzart Промо

Mozzart уплатни места кои работат 24/7

Нашите уплатни места Скопје-Карпош-1, Скопје-Чаир-2, Тетово-5 и Гостивар-6, повторно работат 24/7 

Преземени се сите мерки за безбедна игра, апелираме до нашите играчи да ги почитуваат мерките за заштита при посета на Mozzart уплатните места.

Ве очекуваме!

Додај коментар