Mozzart Промо

Ново Kazzino Mozzart во Скопје – Чаир!

Посетете го 💎Kazzino Mozzart💎 во Скопје – Чаир и бидете и вие во центарот на забавата каде најголеми добивки и џекпотови чекаат на вас. 🎰

Подготвивме и специјални промоции, Ве очекуваме! 🎰🍀

📍 Kazzino Mozzart, кај Стадион Чаир.

ВТОРНИК: JACKPOT PARTY 🎉
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

19 – 21 ч. 2.222 MKD
21 – 23 ч. 2.222 MKD


ЧЕТВРТОК: PROMO NIGHT 🎰
За секој играч од 19 – 22 ч. ПОДАРОК ПРОМО ВАУЧЕР од 200 MKD

САБОТА: SATURDAY JACKPOT PARTY 💰
Загарантиран JACKPOT во следните интервали:

17 – 20 ч. 3.333 MKD
20 – 23 ч. 4.444 MKD

Додај коментар