Mozzart Промо

Подготви се за уште подобро обложување

Понудата на Mozzart за обложување никогаш не била појака, ама буквално.
Пред тебе се преку 50 нови игри, меѓу кои се некои комбинации кои вклучуваат дупли шанси и голови, како и конечен тип и голови.

 

Она што привлекува внимание се секако и новите комбинации голови во прво и второ полувреме, а спектакуларни квоти те чекаат и кога ќе се спојат премини и голови, па сега на тикет ќе можеш да играш и комбинации како на пример 1-1 & 2-5 или 2-2 & 5+.

 

Во секој случај ќе имаш уште поголем избор, односно поголеми шанси тикетот да ти биде добитен, можеби токму поради некои од новите игри.

 

Комплетниот список на новите игри погледни го овде:

Додај коментар