Mozzart Промо

Екстра промоција со врвен фудбал

Екстра промо пакети за комплетно уживање за време на Лига на шампиони на сите уплатни места на Mozzart!

🍻Две пива Скопско од 0.5 л по промо цена од само 79 мкд.
⚽ Фудбалската еуфорија може да започне со Mozzart!

Додај коментар