Mozzart Промо

LUCKY NUMBER – рулет џекпот!

Познавање на рулетот и спиновите може да ви се исплати уште повеќе.

Се што треба да направиш е во автомат клубовите Kazzino Mozzart – Рекорд, Kazzino Mozzart – Чаир или Kazzino Mozzart – Тетово играш на своите среќни броеви.

Во зависност од уплатата, вредноста на џекпотот константно расте, додека некој од присутните играчи не го освои. После тоа, повторно се формира нов џекпот кој го чека следниот добитник.

Зошто тоa не би бил баш ти?

Додај коментар